Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upały pasuje zjeść coś lekkiego i tak powstała ta zupa mieszanka wszystkich warzyw jakie miałam pod ręka. Aromatyczna i dietetyczna...bardzo polecam:)
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 138
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 269
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 110
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 138
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 269
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 110
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
Cebulę zeszklić na maśle,dodać pokrojone warzywa i smażyć 10min. Zalać wodą i gotować do miękkości warzyw czyli 10-15min.Wrzucić makaron chwilkę podgotować. Zabielić śmietaną zahartowaną w gorącym wywarze. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Smacznego życzę!