Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5770
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 9156
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 273
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5770
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 9156
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 273
Składniki
Posiekaj czosnek i cebulę, paprykę pokrój w kostkę, obraną marchew w plasterki, poszatkuj kapustę. Cukinie wzdłuż i w kostkę. Ugotuj Makaron.
Mięso połącz z jajkiem i przypraw do smaku. Uformuj małe klopsy i obtocz w mące. Usmaż.
W garnku rozgrzej olej, zeszklij cebulę, dodaj czosnek, paprykę, kapustę i marchewkę, smaż razem przez minute. Wlej 2 litry wody, przypraw wg uznania gotuj 10 minut. Włóż klopsy, gotuj 8 minut. Włóż cukinie gotuj 2 minuty. Podawaj z makaronem.