Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 175
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 11
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2559
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2293
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 175
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 11
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2559
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2293
Składniki
Posiekaj czosnek i cebulę, paprykę pokrój w kostkę, obraną marchew w plasterki, poszatkuj kapustę. Cukinie wzdłuż i w kostkę. Ugotuj Makaron.
Mięso połącz z jajkiem i przypraw do smaku. Uformuj małe klopsy i obtocz w mące. Usmaż.
W garnku rozgrzej olej, zeszklij cebulę, dodaj czosnek, paprykę, kapustę i marchewkę, smaż razem przez minute. Wlej 2 litry wody, przypraw wg uznania gotuj 10 minut. Włóż klopsy, gotuj 8 minut. Włóż cukinie gotuj 2 minuty. Podawaj z makaronem.