Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34571
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 351
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 86
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9141
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34571
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 351
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 86
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9141
Składniki
Posiekaj czosnek i cebulę, paprykę pokrój w kostkę, obraną marchew w plasterki, poszatkuj kapustę. Cukinie wzdłuż i w kostkę. Ugotuj Makaron.
Mięso połącz z jajkiem i przypraw do smaku. Uformuj małe klopsy i obtocz w mące. Usmaż.
W garnku rozgrzej olej, zeszklij cebulę, dodaj czosnek, paprykę, kapustę i marchewkę, smaż razem przez minute. Wlej 2 litry wody, przypraw wg uznania gotuj 10 minut. Włóż klopsy, gotuj 8 minut. Włóż cukinie gotuj 2 minuty. Podawaj z makaronem.