Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 689
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4179
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17412
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3261
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 220
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 689
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4179
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17412
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3261
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 220
Składniki
Posiekaj czosnek i cebulę, paprykę pokrój w kostkę, obraną marchew w plasterki, poszatkuj kapustę. Cukinie wzdłuż i w kostkę. Ugotuj Makaron.
Mięso połącz z jajkiem i przypraw do smaku. Uformuj małe klopsy i obtocz w mące. Usmaż.
W garnku rozgrzej olej, zeszklij cebulę, dodaj czosnek, paprykę, kapustę i marchewkę, smaż razem przez minute. Wlej 2 litry wody, przypraw wg uznania gotuj 10 minut. Włóż klopsy, gotuj 8 minut. Włóż cukinie gotuj 2 minuty. Podawaj z makaronem.