Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 93
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 140
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8669
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 93
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 140
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8669
Składniki
Miałam wcześniej ugotowany bulion. Ale można wstawić porcję rosołową pół godziny wcześniej z zielem angielskim i liściem. Do bulionu dodałam pokrojone w kosteczkę warzywa, ziemniaki pokrojone w grubszą kostkę. Kapustę pekińską pokroiłam w paseczki a pieczarki w plasterki. Dodałam tez kaszę- zupa będzie gęstsza i smaczna.
Po 30 minutach warzywa były już miękkie. Zupę doprawiłam, zaciągnęłam śmietaną, dodałam łyżkę koncentratu. A po wyłączeniu ognia dodałam pokrojona natkę. Smacznego :)