Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11444
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4973
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1200
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10017
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1477
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11444
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4973
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1200
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10017
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1477
Składniki
Miałam wcześniej ugotowany bulion. Ale można wstawić porcję rosołową pół godziny wcześniej z zielem angielskim i liściem. Do bulionu dodałam pokrojone w kosteczkę warzywa, ziemniaki pokrojone w grubszą kostkę. Kapustę pekińską pokroiłam w paseczki a pieczarki w plasterki. Dodałam tez kaszę- zupa będzie gęstsza i smaczna.
Po 30 minutach warzywa były już miękkie. Zupę doprawiłam, zaciągnęłam śmietaną, dodałam łyżkę koncentratu. A po wyłączeniu ognia dodałam pokrojona natkę. Smacznego :)