Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa wielowarzywna

Zupa wielowarzywna

Autor:

Przepisów i artykułów: 516 Ocena: 10168

Dodano:

Odsłon: 607

Lekka i smaczna!

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Miałam wcześniej ugotowany bulion. Ale można wstawić porcję rosołową pół godziny wcześniej z zielem angielskim i liściem.

    Do bulionu dodałam pokrojone w kosteczkę warzywa, ziemniaki pokrojone w grubszą kostkę.
    Kapustę pekińską pokroiłam w paseczki a pieczarki w plasterki.
    Dodałam tez kaszę- zupa będzie gęstsza i smaczna.

  2. Po 30 minutach warzywa były już miękkie. Zupę doprawiłam, zaciągnęłam śmietaną, dodałam łyżkę koncentratu. A po wyłączeniu ognia dodałam pokrojona natkę.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (35)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń