Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16092
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4894
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16092
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4894
Składniki
Miałam wcześniej ugotowany bulion. Ale można wstawić porcję rosołową pół godziny wcześniej z zielem angielskim i liściem. Do bulionu dodałam pokrojone w kosteczkę warzywa, ziemniaki pokrojone w grubszą kostkę. Kapustę pekińską pokroiłam w paseczki a pieczarki w plasterki. Dodałam tez kaszę- zupa będzie gęstsza i smaczna.
Po 30 minutach warzywa były już miękkie. Zupę doprawiłam, zaciągnęłam śmietaną, dodałam łyżkę koncentratu. A po wyłączeniu ognia dodałam pokrojona natkę. Smacznego :)