Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232023
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232023
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Składniki
Miałam wcześniej ugotowany bulion. Ale można wstawić porcję rosołową pół godziny wcześniej z zielem angielskim i liściem. Do bulionu dodałam pokrojone w kosteczkę warzywa, ziemniaki pokrojone w grubszą kostkę. Kapustę pekińską pokroiłam w paseczki a pieczarki w plasterki. Dodałam tez kaszę- zupa będzie gęstsza i smaczna.
Po 30 minutach warzywa były już miękkie. Zupę doprawiłam, zaciągnęłam śmietaną, dodałam łyżkę koncentratu. A po wyłączeniu ognia dodałam pokrojona natkę. Smacznego :)