Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa powstała z końcówek warzyw jakie były w lodówce.Nic się nie zmarnowało,a zupa wyszła przepyszna:)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 351
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4459
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3684
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31975
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 351
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4459
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3684
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31975
Składniki
Warzywa pokroić w kostkę ,prócz ziemniaka,brukselki i brokuła i wrzucić do garnka. Zalać wodą by warzywa były przykryte. Gotować 30min Po tym czasie dodać makaron,dalej gotować około 5 min. Dodać pokrojonego ziemniaka ,różyczki brokuła i brukselkę. Dodać pastę paprykową i przyprawy. Kiedy warzywa są już miękkie wlać zahartowaną śmietanę,uzupełnić wodą lub bulionem jak zupa jest za gęsta. Zagotować.
Smacznego życzę!