Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa powstała z końcówek warzyw jakie były w lodówce.Nic się nie zmarnowało,a zupa wyszła przepyszna:)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 80
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4323
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2600
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 80
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4323
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2600
Składniki
Warzywa pokroić w kostkę ,prócz ziemniaka,brukselki i brokuła i wrzucić do garnka. Zalać wodą by warzywa były przykryte. Gotować 30min Po tym czasie dodać makaron,dalej gotować około 5 min. Dodać pokrojonego ziemniaka ,różyczki brokuła i brukselkę. Dodać pastę paprykową i przyprawy. Kiedy warzywa są już miękkie wlać zahartowaną śmietanę,uzupełnić wodą lub bulionem jak zupa jest za gęsta. Zagotować.
Smacznego życzę!