Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arbuzy lub inne melony są idealne szczególnie w upalne dni. Zawierają ponad 90% wody, więc aby były nie tylko smaczne, ale i bardziej pożywne i miały kremową konsystencję dodajemy trochę twarogu i oleju lnianego. Czarnuszka nadaje zupie lekko orientalnego smaku. Przygotowanie zajmuje kilka minut, ale niezwykły smak pozostanie na długo w naszej pamięci.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3340
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3340
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Składniki
Melona obrac i pokroic na kawalki. Wlozyc do blendera i dodac maliny.
Dodac twaróg, olej lniany, prazona czarnuszke i wszystko zmiksowac. Na koniec dodac skórke i sok z cytryny i doprawic zupe sola i pieprzem.
Najlepiej serwowac od razu, mozliwie w wysokich kieliszkach.