Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arbuzy lub inne melony są idealne szczególnie w upalne dni. Zawierają ponad 90% wody, więc aby były nie tylko smaczne, ale i bardziej pożywne i miały kremową konsystencję dodajemy trochę twarogu i oleju lnianego. Czarnuszka nadaje zupie lekko orientalnego smaku. Przygotowanie zajmuje kilka minut, ale niezwykły smak pozostanie na długo w naszej pamięci.
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 23
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 13
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 84
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 49
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 23
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 13
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 84
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 49
Składniki
Melona obrac i pokroic na kawalki. Wlozyc do blendera i dodac maliny.
Dodac twaróg, olej lniany, prazona czarnuszke i wszystko zmiksowac. Na koniec dodac skórke i sok z cytryny i doprawic zupe sola i pieprzem.
Najlepiej serwowac od razu, mozliwie w wysokich kieliszkach.