Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj jak zostaje mi kawałek białej kapusty, robię taką swojską, prostą zupę.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1579
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1337
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1394
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1343
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1579
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1337
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1394
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1343
Składniki
Kapustę pokroic na cząstki, zalac rosołem, dodac cebulę naszpikowaną goździkami, ziarna pieprzu, gałkę oraz rozkruszone grzyby. Wszystko gotowac do miękkości kapusty. Następnie w śmietanie rozprowadzic mąkę, dodac do zupy i zagotowac. Zupę doprawic do smaku, podawac z natką pietruszki i ziemniakami okraszonymi skwarkami.