Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj jak zostaje mi kawałek białej kapusty, robię taką swojską, prostą zupę.
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 71
Smaki Grecji!
Odsłon: 112
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 2044
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 71
Smaki Grecji!
Odsłon: 112
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 2044
Składniki
Kapustę pokroic na cząstki, zalac rosołem, dodac cebulę naszpikowaną goździkami, ziarna pieprzu, gałkę oraz rozkruszone grzyby. Wszystko gotowac do miękkości kapusty. Następnie w śmietanie rozprowadzic mąkę, dodac do zupy i zagotowac. Zupę doprawic do smaku, podawac z natką pietruszki i ziemniakami okraszonymi skwarkami.