Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zazwyczaj jak zostaje mi kawałek białej kapusty, robię taką swojską, prostą zupę.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7610
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2690
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7610
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2690
Składniki
Kapustę pokroic na cząstki, zalac rosołem, dodac cebulę naszpikowaną goździkami, ziarna pieprzu, gałkę oraz rozkruszone grzyby. Wszystko gotowac do miękkości kapusty. Następnie w śmietanie rozprowadzic mąkę, dodac do zupy i zagotowac. Zupę doprawic do smaku, podawac z natką pietruszki i ziemniakami okraszonymi skwarkami.