Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2578
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 534
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2578
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 534
Składniki
Na oliwie zeszkliłam cebulę potem dodałam pokrojony czosnek i chili. Gdy czosnek zaczął pachnieć dodałam bulion warzywny. W osobnym garnku ugotowałam bób, obrałam go i dodałam do zupy. Po piętnastu minutach gotowania dodałam sól. Większość bobu rozgniotłam widelcem. Po wyłączeniu ognia dodałam posiekaną natkę kolendry. Świetnie smakuje z grzankami smażonymi na oliwie i posmarowanymi czosnkiem.
Smacznego :)