Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1818
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 509
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 24
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1818
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 509
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 24
Składniki
Na oliwie zeszkliłam cebulę potem dodałam pokrojony czosnek i chili. Gdy czosnek zaczął pachnieć dodałam bulion warzywny. W osobnym garnku ugotowałam bób, obrałam go i dodałam do zupy. Po piętnastu minutach gotowania dodałam sól. Większość bobu rozgniotłam widelcem. Po wyłączeniu ognia dodałam posiekaną natkę kolendry. Świetnie smakuje z grzankami smażonymi na oliwie i posmarowanymi czosnkiem.
Smacznego :)