Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2915
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8885
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2915
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8885
Składniki
Na oliwie zeszkliłam cebulę potem dodałam pokrojony czosnek i chili. Gdy czosnek zaczął pachnieć dodałam bulion warzywny. W osobnym garnku ugotowałam bób, obrałam go i dodałam do zupy. Po piętnastu minutach gotowania dodałam sól. Większość bobu rozgniotłam widelcem. Po wyłączeniu ognia dodałam posiekaną natkę kolendry. Świetnie smakuje z grzankami smażonymi na oliwie i posmarowanymi czosnkiem.
Smacznego :)