Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8476
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8476
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Składniki
gotujemy bób ja do gotującej wody wsypuję pół łyżki soli i pół łyżki cukru gotuje około 10 min potem przelewam zimną wodą
obieramy bób
warzywa kroimy w kostkę drobna ziemniaki kroimy w kostkę
w garnku rozpuszczamy masło wrzucamy warzywa i przesmażamy dodając curry sól i resztę przypraw które lubimy
dodajemy ziemniaki smażymy około 10min mieszając
wlewamy bulion warzywny i gotujemy do miękkości warzyw na koniec wlewamy śmietanę i natkę pietruszki i koperku
gotowa smacznego:)