Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1251
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1280
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 218
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1251
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1280
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 218
Składniki
gotujemy bób ja do gotującej wody wsypuję pół łyżki soli i pół łyżki cukru gotuje około 10 min potem przelewam zimną wodą
obieramy bób
warzywa kroimy w kostkę drobna ziemniaki kroimy w kostkę
w garnku rozpuszczamy masło wrzucamy warzywa i przesmażamy dodając curry sól i resztę przypraw które lubimy
dodajemy ziemniaki smażymy około 10min mieszając
wlewamy bulion warzywny i gotujemy do miękkości warzyw na koniec wlewamy śmietanę i natkę pietruszki i koperku
gotowa smacznego:)