Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 183
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 213
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1305
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 183
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 213
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1305
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Składniki
gotujemy bób ja do gotującej wody wsypuję pół łyżki soli i pół łyżki cukru gotuje około 10 min potem przelewam zimną wodą
obieramy bób
warzywa kroimy w kostkę drobna ziemniaki kroimy w kostkę
w garnku rozpuszczamy masło wrzucamy warzywa i przesmażamy dodając curry sól i resztę przypraw które lubimy
dodajemy ziemniaki smażymy około 10min mieszając
wlewamy bulion warzywny i gotujemy do miękkości warzyw na koniec wlewamy śmietanę i natkę pietruszki i koperku
gotowa smacznego:)