Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna, lekka zupa dla wegetarian
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2423
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 517
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 857
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2423
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 517
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 857
Składniki
1. ciecierzycę wypłukać, zalać wodą odstawić na kilka godzin, namoczoną gotować w tej samej wodzie do miękkości, 2. masło rozgrzac, dodać pokrojone warzywa, dusić do odparowania wody, dodać do ciecierzycy, dodać pomidory i koncentrat, gotować, dodac soł, paprykę, oregano i sos sojowy, chwilę jeszcze pogotować, smacznego