Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna lekka zupa na jesienne wieczory
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 605
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 112
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 60
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 42
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 605
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 112
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 60
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 42
Składniki
Grzanki chleb smarujemy masłem z dwóch stron i posypujemy przyprawą do ziemniaków też z obydwóch wrzucamy do opiekacza lub piekarnika i około 15 min muszą być ładnie zarumienione
Zupa : nalewamy wody do 5l garnka tak większe pół potem wszystkie warzywa kroimy w kostkę i dajemy do garnka 2 kostki rosołowe najlepiej z zielem angielskim i liściem laurowym i gotujemy do miękkości warzyw dodajemy śmietanę , sprawdzamy smak możemy dosolić ale nie za dużo bo ma być lekko słodka zupka bo później dodamy sera feta, troszkę pieprzu i wszysko razem blendujemy i gotowe:) najlepiej smakuje z pierożkami z mięsem pokrojoną fetą w kostkę i grzankami .