Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem z dyni hokkaido z sokiem z pomarańczy, imbirem i serkiem mascarpone to idealne połączenie. Dodatek imbiru sprawia że zupa jest rozgrzewająca i pysznie smakuje.
Placki z cukinii bez mąki są idealną propozycją na obiad dla tych, którzy nie...
Odsłon: 766
Jeśli jesteś na diecie niskowęglowodanowej lub po prostu preferujesz lekkie,...
Odsłon: 2811
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 302
Placki z cukinii bez mąki są idealną propozycją na obiad dla tych, którzy nie...
Odsłon: 766
Jeśli jesteś na diecie niskowęglowodanowej lub po prostu preferujesz lekkie,...
Odsłon: 2811
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 302
Składniki
Dynię umyć, usunąć miąższ z pestkami, pokroić w kostkę, smażyć 3-4 minuty na rozgrzanym maśle. Następnie wlać bulion warzywny i sok z pomarańczy tyle aby płyn przykrył dynię. Gotować pod przykryciem około 20-25 minut.
Miękką dynię zmiksować na gładki krem. Gdy zupa jest zbyt gęsta dolać bulionu. Zmiksowaną zupę połączyć z serkiem mascarpone.
Dodać starty na tarce świeży imbir, doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać, podgrzać. Podawać z grzankami i uprażonymi na suchej patelni pestkami dyni.
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Zupy
Zupa naleśnikowa
Zupy
Zupa porowa z mięsem mielonym
Zupy
Zupa szpinakowa
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Prosta i smaczna zupa krem z białych szparagów z dodatkiem koperku. W maju ko...
Odsłon: 130
Zupa naleśnikowa
Esencjonalny bulion wołowy podany z naleśnikami to fantastyczny pomysł na dan...
Odsłon: 4408