Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna,z dużą ilością witamin, zupa kalafiorowa ugotowana na ćwiartkach z kurczaka.
W osolonej wodzie gotujemy wymyte, oczyszczone ćwiartki kurczaka. W między czasie obieramy,myjemy i kroimy w kostkę ziemniaki, przygotowujemy również fasolkę szparagową. Gdy kawałki kurczaka będą miękkie wykładamy je na talerz a do garnka dodajemy pastę rosołową, ziemniaki i włoszczyznę, liście laurowe, ziele angielskie i gotujemy 15 minut. Po tym czasie dodajemy pokrojoną w kawałki fasolkę do garnka i gotujemy 20 minut.
Obieramy ćwiartki kurczaka z mięsa, rozdrabniamy i dodajemy do garnka. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy pokrojony czosnek. Po kilku minutowym gotowaniu zupę zabielamy śmietaną, doprowadzamy do zagotowania się i kończymy gotowanie. Zupę podajemy na gorąco z pieczywem.
Smacznego!!!
Smaczna i szybka sałatka śledziowa z pieczarkami marynowanymi , cebulą, jabłk...
Odsłon: 1635
Recepturą na czekoladową owsiankę z malinami Ania Lewandowska podzieliła się...
Odsłon: 48
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 170
Przepyszna botwinka na zimę w słoikach. Wspaniały sposób na zatrzymanie lata...
Odsłon: 29
Smaczna i szybka sałatka śledziowa z pieczarkami marynowanymi , cebulą, jabłk...
Odsłon: 1635
Recepturą na czekoladową owsiankę z malinami Ania Lewandowska podzieliła się...
Odsłon: 48
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 170
Przepyszna botwinka na zimę w słoikach. Wspaniały sposób na zatrzymanie lata...
Odsłon: 29
Składniki
W osolonej wodzie gotujemy wymyte, oczyszczone ćwiartki kurczaka. W między czasie obieramy,myjemy i kroimy w kostkę ziemniaki, przygotowujemy również fasolkę szparagową. Gdy kawałki kurczaka będą miękkie wykładamy je na talerz a do garnka dodajemy pastę rosołową, ziemniaki i włoszczyznę, liście laurowe, ziele angielskie i gotujemy 15 minut. Po tym czasie dodajemy pokrojoną w kawałki fasolkę do garnka i gotujemy 20 minut.
Obieramy ćwiartki kurczaka z mięsa, rozdrabniamy i dodajemy do garnka. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy pokrojony czosnek. Po kilku minutowym gotowaniu zupę zabielamy śmietaną, doprowadzamy do zagotowania się i kończymy gotowanie. Zupę podajemy na gorąco z pieczywem. Smacznego!!!
Przepisy Zupy
Zupy
Botwinka
Zupy
Zupa belwederska
Zupy
Zupa jagodowa z makaronem
Zupy
Chłodnik litewski
Botwinka
Pyszne , zdrowa i pożywna zupa z warzywami, ziemniakami z dodatkiem jajka po...
Odsłon: 2056
Zupa belwederska
Aromatyczna, kremowa zupa kalafiorowa z dodatkiem podsmażonych pieczarek. Dos...
Odsłon: 1038