Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takiej zupy jeszcze nie smakowaliście, idealne połączenie składników gruszki, pietruszki z dodatkiem mięsa. Mięso przyprawione przyprawą, dzięki której zupa ma wyrazisty smak i jest smaczna.
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1179
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31203
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3630
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4589
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8120
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1179
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31203
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3630
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4589
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8120
Składniki
1. Mięso kroję w kostkę, doprawiam solą oraz przyprawą Gyros i smażę na rozgrzanym oleju.
3. Na rozgrzanym oleju smażę najpierw cebulę, następnie dodaję pietruszki, gruszki. Smażę około 10 minut, podlewam bulionem i gotuję do chwili, kiedy pietruszka będzie miękka. Następnie wszystko przekładam do garnka, blenduję blendrem. 4. Na koniec zupę doprawiam gałką muszkatołową, pieprzem, solą, tymiankiem i gotuję 10 minut.
5. Zupa gotowa, podaję z wcześniej usmażonym mięsem. 6. Smacznego.