Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takiej zupy jeszcze nie smakowaliście, idealne połączenie składników gruszki, pietruszki z dodatkiem mięsa. Mięso przyprawione przyprawą, dzięki której zupa ma wyrazisty smak i jest smaczna.
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 139
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 55
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 139
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 55
Składniki
1. Mięso kroję w kostkę, doprawiam solą oraz przyprawą Gyros i smażę na rozgrzanym oleju.
3. Na rozgrzanym oleju smażę najpierw cebulę, następnie dodaję pietruszki, gruszki. Smażę około 10 minut, podlewam bulionem i gotuję do chwili, kiedy pietruszka będzie miękka. Następnie wszystko przekładam do garnka, blenduję blendrem. 4. Na koniec zupę doprawiam gałką muszkatołową, pieprzem, solą, tymiankiem i gotuję 10 minut.
5. Zupa gotowa, podaję z wcześniej usmażonym mięsem. 6. Smacznego.