Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 802
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5678
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9505
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 246
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 802
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5678
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9505
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 246
Składniki
Na oleju rzepakowym i maśle zeszklić cebulkę drobno pokrojoną w kostkę. Do cebulki dodać pół pęczka koperku drobno pokrojonego. Dusić na wolnym ogniu. Dodać obrane, umyte i pokrojone w małą kostkę ziemniaki. Dusić i mieszać od czasu do czasu. Zalać wrzątkiem ok 1,5 l. Gotować na wolnym ogniu do miękkości ziemniaków. Śmietanę wymieszać z mąką i kilkoma łyżkami gorącej zupy. Wlać do garnka, pomieszać, zagotować. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku i pozostały koperek drobno posiekany. Zupę podawać gorącą z połówkami jajek. Smacznego