Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrową zieloną zupę.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 461
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 461
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
1. Jarmuż podgotować w wodzie z kostką rosołową przez ok. 5-10min. Następnie jak najdrobniej zblendować. 2. Dodać pokrojoną drobno marchew oraz botwinkę i gotować przez kolejne 10min. 3. Następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz pokrojoną cukinię. Dodać ocet i cukier oraz po odrobinie pieprzu, soli, majeranku i bazylii. Gotować przez kolejne 10min do miękkości ziemniaków.