Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrową zieloną zupę.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 26
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 36
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 36
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 35
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 28
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 26
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 36
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 36
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 35
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 28
Składniki
1. Jarmuż podgotować w wodzie z kostką rosołową przez ok. 5-10min. Następnie jak najdrobniej zblendować. 2. Dodać pokrojoną drobno marchew oraz botwinkę i gotować przez kolejne 10min. 3. Następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz pokrojoną cukinię. Dodać ocet i cukier oraz po odrobinie pieprzu, soli, majeranku i bazylii. Gotować przez kolejne 10min do miękkości ziemniaków.