Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1561
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 695
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 682
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 271
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1561
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 695
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 682
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 271
Składniki
Z warzyw i mięsa z dodatkiem pieprzu, soli ugotować bulion. Ugotowane warzywa przeznaczyć na sałatkę warzywną. Mięso ładnie oddzielić od kości i poszarpać na kawałki. Bulion przecedzić. Do gotującego się bulionu dodać pokrojoną kapustę pekińską, można pominąć jej grubsze części podczas krojenia. Następnie dodać odsączoną na sicie kukurydzę i ugotowany wg przepisu na opakowaniu makaron nitki. Dodać jeszcze dwie łyżki majonezu, pieprz kolorowy świeżo mielony i sól do smaku. Na talerzu ułożyć poszarpane mięso i zalać gorącą zupą. Smacznego.