Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4923
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9714
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1448
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4923
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9714
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1448
Składniki
Z warzyw i mięsa z dodatkiem pieprzu, soli ugotować bulion. Ugotowane warzywa przeznaczyć na sałatkę warzywną. Mięso ładnie oddzielić od kości i poszarpać na kawałki. Bulion przecedzić. Do gotującego się bulionu dodać pokrojoną kapustę pekińską, można pominąć jej grubsze części podczas krojenia. Następnie dodać odsączoną na sicie kukurydzę i ugotowany wg przepisu na opakowaniu makaron nitki. Dodać jeszcze dwie łyżki majonezu, pieprz kolorowy świeżo mielony i sól do smaku. Na talerzu ułożyć poszarpane mięso i zalać gorącą zupą. Smacznego.