Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę nam tego i owego w lodówce pozostało. A, że na maksa wykorzystujemy produkty, więc wszystko było jasne. Młoda kapusta i groszek to idealne połączenie.
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 97
Idealna przekąska na gorące dni. Szybko, zdrowo i pysznie. Najlepsze dla dzie...
Odsłon: 287
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 701
Ciasto jogurtowe z kubeczka to najprostsze ciasto które przygotujesz bez użyc...
Odsłon: 843
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 97
Idealna przekąska na gorące dni. Szybko, zdrowo i pysznie. Najlepsze dla dzie...
Odsłon: 287
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 701
Ciasto jogurtowe z kubeczka to najprostsze ciasto które przygotujesz bez użyc...
Odsłon: 843
Składniki
Pokrojone w plasterki marchewki i pokrojone w słupki jabłko gotujemy w bulionie warzywnym do miękkości. Kapustę szatkujemy i razem z groszkiem dodajemy do wywaru. Po chwili wrzucamy starty parmezan, co jakiś czas mieszamy. Po 5 minutach dodajemy pokrojone na duże kawałki, pieczone ziemniaki. Gotujemy do miękkości kapusty. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.