Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I już zupka jest gotowa, bardzo smaczna wyjątkowa. Miałam dziś na taką chęć czas ją w końcu zacząć jeść.
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 74
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 120
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 74
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 120
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać umyte mięso oraz marchew pokrojoną dowolnie i korzenie pietruszki, gotować do miękkości mięsa.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, natkę pietruszki oraz ziela angielskie i liść laurowy, gotować do miękkości ziemniaków.
Gdy ziemniaki są już miękkie dodać drobno pokrojoną kapustę pekińską, doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i chwilę po gotować do miękkości białych części.
Gdy kapusta jest już dość miękka dodać śmietanę rozprowadzoną z wywarem od zupy i koper.
Zagotować.
Zupa wyszła bardzo smaczna.
Można ją podać z pieprzem kolorowym tak jak u mnie.