Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, rozgrzewająca zupka z kapusty włoskiej z dodatkiem kiełbasy i ziemniaków, to doskonała propozycja na zimne, ponure dni. Zupa jest smaczna, prosta do przygotowania, zachęcam wszystkich.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8566
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3027
Polecam.
Odsłon: 1800
Polecam.
Odsłon: 516
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8566
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3027
Polecam.
Odsłon: 1800
Polecam.
Odsłon: 516
Składniki
1. Kapustę drobno kroję i podsmażam na rozpuszczonym maśle, następnie przekładam do garnka, podlewam wodą. Doprawiam solą, kminkiem, gałką muszkatołową, dodaję kostkę rosołową i obrane, umyte pokrojone w kostkę ziemniaki. Kiełbasę kroję w pół plasterki, podsmażam na patelni od smażenia kapusty i przekładam do garnka z warzywami. Gotuję do chwili, kiedy ziemniaki będą miękkie.
2. Zupa gotowa. 3. Smacznego.