Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, rozgrzewająca zupka z kapusty włoskiej z dodatkiem kiełbasy i ziemniaków, to doskonała propozycja na zimne, ponure dni. Zupa jest smaczna, prosta do przygotowania, zachęcam wszystkich.
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 25
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 63
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 202
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 25
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 63
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 202
Składniki
1. Kapustę drobno kroję i podsmażam na rozpuszczonym maśle, następnie przekładam do garnka, podlewam wodą. Doprawiam solą, kminkiem, gałką muszkatołową, dodaję kostkę rosołową i obrane, umyte pokrojone w kostkę ziemniaki. Kiełbasę kroję w pół plasterki, podsmażam na patelni od smażenia kapusty i przekładam do garnka z warzywami. Gotuję do chwili, kiedy ziemniaki będą miękkie.
2. Zupa gotowa. 3. Smacznego.