Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, rozgrzewająca zupka z kapusty włoskiej z dodatkiem kiełbasy i ziemniaków, to doskonała propozycja na zimne, ponure dni. Zupa jest smaczna, prosta do przygotowania, zachęcam wszystkich.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1118
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 658
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 685
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1118
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 658
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 685
Składniki
1. Kapustę drobno kroję i podsmażam na rozpuszczonym maśle, następnie przekładam do garnka, podlewam wodą. Doprawiam solą, kminkiem, gałką muszkatołową, dodaję kostkę rosołową i obrane, umyte pokrojone w kostkę ziemniaki. Kiełbasę kroję w pół plasterki, podsmażam na patelni od smażenia kapusty i przekładam do garnka z warzywami. Gotuję do chwili, kiedy ziemniaki będą miękkie.
2. Zupa gotowa. 3. Smacznego.