Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kurczakiem w wersji na pomidorowo. Wino nadaje jej ciekawego smaku. Polecam.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 691
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 36
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 61
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 245
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 396
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 691
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 36
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 61
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 245
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 396
Składniki
Kurczaka pokrój w kostkę, wymieszaj z przyprawą do kurczaka i mąką pszenną. Usmaż na patelni na złoty kolor. Przełóż do garnka. Cebulę pokrój w piórka, pieczarki w półplasterki. Duś na patelni do miękkości i dodaj do mięsa. Zalej gorącym bulionem. Dodaj koncentrat. Dopraw do smaku pieprzem i solą. Gotuj przez 10 minut. Dodaj wino, gotuj jeszcze przez 5 minut.