Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kurczakiem w wersji na pomidorowo. Wino nadaje jej ciekawego smaku. Polecam.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5584
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1069
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12140
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5153
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1503
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5584
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1069
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12140
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5153
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1503
Składniki
Kurczaka pokrój w kostkę, wymieszaj z przyprawą do kurczaka i mąką pszenną. Usmaż na patelni na złoty kolor. Przełóż do garnka. Cebulę pokrój w piórka, pieczarki w półplasterki. Duś na patelni do miękkości i dodaj do mięsa. Zalej gorącym bulionem. Dodaj koncentrat. Dopraw do smaku pieprzem i solą. Gotuj przez 10 minut. Dodaj wino, gotuj jeszcze przez 5 minut.