Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, pyszna i super łatwa w przygotowaniu zupka z marchewki. Podana z grzankami smakuje wybornie.
garnek, patelnia, blender
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 153
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 65
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 153
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 65
Składniki
1. Przygotować bulion. Ja tym razem poszłam na łatwiznę i użyłam bulionu w wersji instant. ;) 2. Marchewki obrać, umyć i pokroić w paski. 3. Gotować w bulionie aż do miękkości. 4. W tym czasie pokroić chleb w kostkę i usmażyć na maśle. Dodać czosnek, szczyptę soli i zioła prowansalskie. 5. Gdy marchewka będzie miękka zblendować ją blenderem. Przyprawić solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową. Podawać z grzankami. Smacznego! :)