Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gęsta od orzo, pachnąca oregano i czosnkiem
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5421
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 932
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11866
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1374
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5421
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 932
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11866
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1374
Składniki
Cebulę, marchewkę i seler pokroić w drobną kostkę a czosnek w cienkie plasterki. Wszystko razem wrzucić do garnka na rozgrzaną oliwę, dusić kilka minut.
Do warzyw wsypać makaron i oregano, wymieszać. Dodać pomidory z puszki, zalać bulionem, doprawić solą i pieprzem. Gotować pod przykryciem do miękkości makaronu (około 15 minut). Na koniec włożyć do zupy szpinak, gotować kolejne 2 minuty.