Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gęsta od orzo, pachnąca oregano i czosnkiem
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1211
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1211
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Cebulę, marchewkę i seler pokroić w drobną kostkę a czosnek w cienkie plasterki. Wszystko razem wrzucić do garnka na rozgrzaną oliwę, dusić kilka minut.
Do warzyw wsypać makaron i oregano, wymieszać. Dodać pomidory z puszki, zalać bulionem, doprawić solą i pieprzem. Gotować pod przykryciem do miękkości makaronu (około 15 minut). Na koniec włożyć do zupy szpinak, gotować kolejne 2 minuty.