Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych jesienno-zimowych zup. Tutaj w wersji wegetariańskiej ale równie pysznie smakuje z dodatkiem kiełbasy chorizo.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34666
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 906
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 342
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3926
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34666
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 906
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 342
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3926
Składniki
W dużym garnku rozgrzać oliwę, wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę, plasterki czosnku i posiekaną papryczkę chili. Wsypać wędzoną paprykę, ziele angielskie i liście laurowe, smażyć razem kilka minut.
Następnie dodać kaszę, groch, soczewicę i pokrojoną w krążki marchewkę. Podsmażać kolejnych kilka minut.
Do garnka wlać bulion, dodać krojone pomidory, doprawić solą i pieprzem. Gotować 40-50 minut do miękkości grochu.