Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 356
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 379
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 356
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 379
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
1. warzywa obrać i umyć, pokroić, ułożyć na wyłożonej papierem blasze, pokropić olejem, wstawić do piekarnika, piec ok 30 min w 180 st, 2. upieczone warzywa przełożyć do garnka, dodać obrane ze skórki i pokrojone pomidory, zalać gorącym bulionem, gotować ok 10 min, 3. zupę zblendować, doprawić do smaku solą i ostrą papryką, podawać z grzankami, smacznego