Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2896
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2896
Składniki
1. warzywa obrać i umyć, pokroić, ułożyć na wyłożonej papierem blasze, pokropić olejem, wstawić do piekarnika, piec ok 30 min w 180 st, 2. upieczone warzywa przełożyć do garnka, dodać obrane ze skórki i pokrojone pomidory, zalać gorącym bulionem, gotować ok 10 min, 3. zupę zblendować, doprawić do smaku solą i ostrą papryką, podawać z grzankami, smacznego