Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 148
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 60
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 148
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 60
Składniki
1. warzywa obrać i umyć, pokroić, ułożyć na wyłożonej papierem blasze, pokropić olejem, wstawić do piekarnika, piec ok 30 min w 180 st, 2. upieczone warzywa przełożyć do garnka, dodać obrane ze skórki i pokrojone pomidory, zalać gorącym bulionem, gotować ok 10 min, 3. zupę zblendować, doprawić do smaku solą i ostrą papryką, podawać z grzankami, smacznego