Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2626
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2626
Składniki
Bardzo dokładnie opłukaną pokrzywę sparzyć wrzątkiem na sicie, udusić w maśle wraz z posiekanym czosnkiem, zmiksować
zalać wywarem z włoszczyzny oraz mlekiem, zagotować, zagęścić śmietaną wymieszaną z mąką i przyprawić
Do każdej porcji włożyć jaja ugotowanego na twardo.