Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A może by tak rozgrzewająca zupa w sam raz na chłodniejsze dni, chcecie przepis zapraszam na blog kuchnia domowa agi
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 435
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2778
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 917
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14496
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 435
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2778
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 917
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14496
Składniki
Wlać 1,5 litra wody dodać mięso, warzywa oraz przyprawę i gotować do miękkości mięsa, gdy jest już miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę
Do miękkich już ziemniaków dodać pokrojony por i na wolnym ogniu pogotować przez 5 - 10 minut aby zmiękł następnie dodać rozprowadzoną śmietanę a na koniec suszona natkę pietruszki