Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna na talerzu :) Zielona zupa z brokułami, bobem, groszkiem cukrowym i szparagami, doprawiona bazyliowym pesto....
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 931
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4559
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1185
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 529
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 931
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4559
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1185
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 529
Składniki
Warzywa oczyścić, ze szparagów odłamać zdrewniałe końcówki. Cebulę pokroić w kostkę, seler w plasterki, resztę warzyw w spore kawałki.
W garnku rozgrzać oliwę, wrzucić cebulę i seler naciowy, smażyć 4-5 minut, aż lekko zmiękną. Dodać ziemniaki, smażyć kolejne kilka minut.
Do garnka wlać bulion, gotować około 15 minut. Następnie dodać pozostałe warzywa, gotować jeszcze 5 minut.
Zupę zdjąć z ognia, zabielić śmietaną, doprawić do smaku solą, pieprzem i kilkoma łyżkami pesto.