Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno zadowoli gusta nawet największego smakosza. Można podać ją z jajkiem lub ziemniakami.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 22
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 22
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
Składniki
Ogórki obrać, przepołowić, usunąć nasiona, a miąższ pokroić w kostkę. Ogórki udusić na maśle z łyżeczką posiekanego koperku i vegety. Do gotującego się wywaru jarzynowego dodać ogórki. Zupę zabielić śmietaną z mąką, zagotować. Posypać resztą koperku.