Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno zadowoli gusta nawet największego smakosza. Można podać ją z jajkiem lub ziemniakami.
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2916
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1024
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1121
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 284
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2850
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2916
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1024
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1121
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 284
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2850
Składniki
Ogórki obrać, przepołowić, usunąć nasiona, a miąższ pokroić w kostkę. Ogórki udusić na maśle z łyżeczką posiekanego koperku i vegety. Do gotującego się wywaru jarzynowego dodać ogórki. Zupę zabielić śmietaną z mąką, zagotować. Posypać resztą koperku.