Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam zupę ziemniaczaną z ...
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1214
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 329
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1214
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 329
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Ziemniaki umyć, obrać, opłukać, pokrajać w kostkę, zalać wywarem, gotować. Cebulę obrać, opłukać, podsmażyć, dodać miód, lekko zrumienić, połączyć z ziemniakami w połowie gotowania. Fasolę opłukać, zalać zimną wodą, zagotować i pozostawić na 2 godziny; potem ugotować i połączyć z ziemniakami, chrzanem, musztardą, zmieloną papryką i śmietaną wymieszaną z mąką, chwilę pogotować, doprawić do smaku.