Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość długo u mnie zapomniana, objawienie ostatnich tygodni. Syci, a nie jest ciężka.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5762
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9571
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5762
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9571
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Składniki
Warzywa obrać, ziemniaki pokroić w kostkę, marchewkę, pietruszkę w plasterki, cebula w wiórka. Ziemniaki powinny zajmować około połowy garnka. Wszystko zalać wodą, dodać natkę, liście, ziele, kostkę rosołową (można dać zamiast kość ) Gotować około 20 min do miękkości warzyw. Wcisnąć czosnek.
Na patelce rozpuścić smalec, zasypać mąką, smażyć zasmażkę na złoty kolor, dodać do zupy energicznie mieszając, aby nie zostały grudki.
Doprawić do smaku, można posypać jeszcze świeżą natką pietruszki. Smacznego!