Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych zup
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 85
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 403
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 167
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 156
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 85
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 403
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 167
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 156
Składniki
Pietruszkę, marchewkę, seler obrać, pokroić drobno. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę. Cebulę obrać, posiekać, podsmażyć na oliwie. Dodać pokrojony w paski boczek, masło, grzyby i razem chwilę podsmażyć. Wlać wodę, wrzucić warzywa, liście laurowe, ziele angielskie, kostki rosołowe, przyprawić i gotować ok 25 min, aż warzywa będą miękkie. Pod koniec wlać śmietankę. Podawać z natką pietruszki.