Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4982
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5234
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 116
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18780
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7213
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4982
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5234
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 116
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18780
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7213
Składniki
Ziemniaki gotuje się w rosole, na 10 minut przed końcem dodaje się makaron i zabielacz, u mnie serek topiony. Serek zagęszcza zupę i dodaje lekko serowy smak no i oczywiście ją zabiela. Na sam koniec do zupy dodaje się pesto i przeciśnięty czosnek i część podsmażonego mięsa. Zupę się doprawia jeszcze solą i pieprzem. Resztą skwarek posypuje się zupę przed podaniem. Odrobina soku z cytryny niesamowicie ożywia smak.
Smacznego :)