Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 120
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 500
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 219
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 120
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 500
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 219
Składniki
Ziemniaki gotuje się w rosole, na 10 minut przed końcem dodaje się makaron i zabielacz, u mnie serek topiony. Serek zagęszcza zupę i dodaje lekko serowy smak no i oczywiście ją zabiela. Na sam koniec do zupy dodaje się pesto i przeciśnięty czosnek i część podsmażonego mięsa. Zupę się doprawia jeszcze solą i pieprzem. Resztą skwarek posypuje się zupę przed podaniem. Odrobina soku z cytryny niesamowicie ożywia smak.
Smacznego :)