Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne smarowidło do pieczywa, z awokado, serka wiejskiego i zielonych ol...
Odsłon: 42
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 213
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 32
Przepyszne smarowidło do pieczywa, z awokado, serka wiejskiego i zielonych ol...
Odsłon: 42
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 213
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 32
Składniki
Ziemniaki, cebulę i czosnek obrać i z grubsza posiekać.
W dużym garnku rozgrzać oliwę, wrzucić pokrojone warzywa i smażyć do zeszklenia. Następnie wlać bulion, gotować do miękkości ziemniaków.
Rukiew umyć, poszatkować, wrzucić do zupy, gotować kolejne 3-4 minuty.
Ugotowaną zupę zblendować, doprawić solą i pieprzem, dodać posiekany koperek. Podawać z kleksem śmietany.