Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13238
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1505
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5999
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13238
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1505
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5999
Składniki
Ziemniaki, cebulę i czosnek obrać i z grubsza posiekać.
W dużym garnku rozgrzać oliwę, wrzucić pokrojone warzywa i smażyć do zeszklenia. Następnie wlać bulion, gotować do miękkości ziemniaków.
Rukiew umyć, poszatkować, wrzucić do zupy, gotować kolejne 3-4 minuty.
Ugotowaną zupę zblendować, doprawić solą i pieprzem, dodać posiekany koperek. Podawać z kleksem śmietany.