Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 44
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 24
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 781
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 44
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 24
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 781
Składniki
Ziemniaki, cebulę i czosnek obrać i z grubsza posiekać.
W dużym garnku rozgrzać oliwę, wrzucić pokrojone warzywa i smażyć do zeszklenia. Następnie wlać bulion, gotować do miękkości ziemniaków.
Rukiew umyć, poszatkować, wrzucić do zupy, gotować kolejne 3-4 minuty.
Ugotowaną zupę zblendować, doprawić solą i pieprzem, dodać posiekany koperek. Podawać z kleksem śmietany.