Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa, którą można się spokojnie najeść ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1824
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2051
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1824
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2051
Składniki
Z kurczaka i liści selera przygotować wywar. Dodać pokrojone w kostki ziemniaki i pokrojoną w pół plastry marchewkę, doprawić przyprawami i gotować ok. 15 min. Następnie dodać fasolkę i świeżą bazylię. Gotować kolejne 15 min.
Boczek pokroić w paski i "wytopić" na patelni. Do zupy dodać śmietanę wymieszaną z mąką i zagotować. Doprawić do smaku.
Gotową zupę podawać z boczkiem i listkami świeżej bazylii. Smacznego!