Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To niesamowite, że z trzech prostych składników może wyjść coś tak dobrego. Zupa jest pyszna, rozgrzewająca,sycąca i aromatyczna, a na dodatek robi się ją w niecałe pół godziny. Polecam
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4178
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11459
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6552
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5500
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13587
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5376
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4178
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11459
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6552
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5500
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13587
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5376
Składniki
Wszystkie składniki pokroić w dość spore kawałki. Na średnim ogniu postawić garnek, wrzucić kiełbasę i podsmażać powoli do wytopienia tłuszczu.
Dodać pokrojone warzywa i smażyć razem przez kilka minut. W międzyczasie zagotować w czajniku wodę. Wrzątek wlać do garnka, tyle żeby zakryć warzywa. Dodać liście laurowe i ziele angielskie, sporą szczyptę soli i pieprzu. Ewentualnie można dodać jedną lub dwie kostki rosołowe lub np. Vegetę. Gotować do miękkości.