Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo wyjątkowy smak,u mnie w domu znika do ostatniej kropli.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3549
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1331
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1073
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 190
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3549
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1331
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1073
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 190
Składniki
Na początku robię wywar z boczku z włoszczyzną i liściem laurowym. Gdy boczek jest prawie miękki dodaję kawałki białej kiełbasy .Następnie wyciągam boczek i włoszczyznę ,doprawiam kostką rosołową,pieprzem,majerankiem,solą .Po chwili wkrawam pieczarki w plastry.Po kilku minutach wlewam żurek swój lub kupny (od króla najlepszy) . Gdy żurek po gotuję się chwilę doprawiam szczyptą cukru,magi (jak kto lubi) i zalewam lekko śmietaną tylko by go lekko zagęścić .