Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo wyjątkowy smak,u mnie w domu znika do ostatniej kropli.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 66
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 148
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2524
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 66
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 148
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2524
Składniki
Na początku robię wywar z boczku z włoszczyzną i liściem laurowym. Gdy boczek jest prawie miękki dodaję kawałki białej kiełbasy .Następnie wyciągam boczek i włoszczyznę ,doprawiam kostką rosołową,pieprzem,majerankiem,solą .Po chwili wkrawam pieczarki w plastry.Po kilku minutach wlewam żurek swój lub kupny (od króla najlepszy) . Gdy żurek po gotuję się chwilę doprawiam szczyptą cukru,magi (jak kto lubi) i zalewam lekko śmietaną tylko by go lekko zagęścić .