Sezon na grilla w pełni, oprócz klasycznych kiełbas i karkówki, warto przygotować również bezmięsną przekąskę. Doskonale sprawdzi się ser camembert. Dodaj do niego pomidora, cukinię oraz garść orzechów włoskich. Zwieńczeniem dania będzie dobrej jakości oliwa z oliwek oraz świeża, aromatyczna bazylia.
Polecane artykuły
Artykuł sponsorowany
Nie ma chyba ciasta, które kojarzyłoby się z Wielkanocą bardziej niż mazurek. To charakterystyczne, płaskie, najczęściej bogato dekorowane ciasto t...
Szukasz pomysłów na pyszny i pożywny posiłek bez mięsa? W takim razie postaw na zapiekanki warzywne, które są nie tylko smaczne, ale również zdrowe...
Ewa Wachowicz szykuje się na święta Bożego Narodzenia. Na jej wigilijnym stole pojawią się pyszne potrawy, znajdzie się miejsce dla tych z wielolet...
Artykuł sponsorowany
Wybór dobrej kawy w ziarnach sprowadza się do zrozumienia kilku podstawowych aspektów, które decydują o jej smaku i aromacie. To właśnie kawa ziarn...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99077
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 171
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5100
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 13741
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5913