Sezon na grilla w pełni, oprócz klasycznych kiełbas i karkówki, warto przygotować również bezmięsną przekąskę. Doskonale sprawdzi się ser camembert. Dodaj do niego pomidora, cukinię oraz garść orzechów włoskich. Zwieńczeniem dania będzie dobrej jakości oliwa z oliwek oraz świeża, aromatyczna bazylia.
Polecane artykuły
Siostra Anastazja to zdecydowanie najbardziej znana gotująca duchowna. Jej przepisy cieszą się niezwykłą popularnością, na co dzień korzysta z nich...
Święta to czas, kiedy aromatyczne wypieki królują na naszych stołach. Wśród nich nie może zabraknąć ciast z makiem – tradycyjnych, ale zawsze zachw...
Materiał promocyjny
Święta tuż tuż, a ty nie masz już czasu na przygotowanie tradycyjnego, staropolskiego piernika? Dzisiaj pokażemy ten wigilijny szlagier w ekspresow...
W 529. odcinku "Ewa Gotuje" nie będzie w kuchni sama. Do przygotowania pożywnej zupy zaprosi Elę Romanowską, prowadzącą programu "Nasz nowy dom". G...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Jeden z najlepszych serników
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ciasta
- Serniki
Odsłon: 4517
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 18
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 240
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
- Boże Narodzenie
- Polska
- Warzywa
- Buraki
- Owoce
- Jabłka
- Wiśnie
- Grzyby
- Prawdziwki
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Pierogi
Odsłon: 52