Sezon na grilla w pełni, oprócz klasycznych kiełbas i karkówki, warto przygotować również bezmięsną przekąskę. Doskonale sprawdzi się ser camembert. Dodaj do niego pomidora, cukinię oraz garść orzechów włoskich. Zwieńczeniem dania będzie dobrej jakości oliwa z oliwek oraz świeża, aromatyczna bazylia.
Polecane artykuły
Kapusta pekińska to lekkie, chrupiące warzywo, które doskonale pasuje do wielu dań. W chłodniejsze dni warto sięgać po nią częściej, ponieważ - dzi...
Zapiekanka z kurczakiem to jedno z tych dań, które łączą prostotę przygotowania z pełnią smaku i wartości odżywczych. Kurczak dostarcza białka, a w...
Artykuł sponsorowany
W świecie kulinarnych inspiracji i dbania o zdrowie coraz częściej pojawia się temat nutrikosmetyków. Jednym z nich, zdobywającym rosnącą popularno...
Jarmuż to jedno z najzdrowszych warzyw, które każdy powinien włączyć do swojej diety, zwłaszcza jesienią i zimą. Bogaty w witaminy, minerały i prze...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 1835
DOMOWA WĘDLINA -SCHAB pieczony w boczku wędzonym, delikatny , idealny na kanapki/rolada ze schabu
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Kanapki
- Rolady
- Ciasta
Odsłon: 14509
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19582