Sezon na grilla w pełni, oprócz klasycznych kiełbas i karkówki, warto przygotować również bezmięsną przekąskę. Doskonale sprawdzi się ser camembert. Dodaj do niego pomidora, cukinię oraz garść orzechów włoskich. Zwieńczeniem dania będzie dobrej jakości oliwa z oliwek oraz świeża, aromatyczna bazylia.
Polecane artykuły
Andrzejki to doskonała okazja, aby spotkać się w gronie znajomych i spędzić wieczór przy dobrym jedzeniu. Zamiast tradycyjnych dań na stołach coraz...
Gdy temperatura za oknem spada, nic tak nie poprawia samopoczucia jak talerz gorącej, aromatycznej zupy. To jeden z najprostszych i najzdrowszych s...
Różnorodne, ale wszystkie przepyszne. Mowa o czterech przepisach, którymi w 556. odcinku programu "Ewa Gotuje" podzieliła się prowadząca. Nie zabra...
Andrzejki to czas, w którym liczą się nie tylko wróżby i zabawa, ale również dobre jedzenie. Tego dnia warto postawić na przysmaki na zimno, które...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4579
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418015