Klasyczne przepisy warto urozmaicać niecodziennymi dodatkami. Do kapusty z grzybami dodaj żurawinę, takie połączenie jest pyszne i z pewnością cię zaskoczy.
Polecane artykuły
Makaron razowy to zdrowsza alternatywa dla tego tradycyjnego. Nie dość, że nadaje on ciekawego charakteru potrawom, to jeszcze pozytywnie wpływa na...
Prawdziwki, podgrzybki, kurki i borowiki – to właśnie te grzyby najczęściej lądują na naszych talerzach. Jak wykorzystać je w przepisach z mięsem w...
Kalafior to jedno z najbardziej niedocenianych warzyw. Nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, że można wyczarować z niego wiele wyjątkowych przysmakó...
Burak to jedno z najbardziej wartościowych warzyw. Zawiera on witaminy, minerały i związki bioaktywne, które korzystnie wpływają na nasze zdrowie....
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 28
Niezmiennie od lat, namawiam do pieczenia domowego chleba. Wczoraj upiekłam...
Odsłon: 7990
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 99