Szybki, rozgrzewający obiad z papryką i pomidorami w roli głównej, czyli krem korzenny z pieczonych papryk i pomidorów na imbirze. Takiej zupie nikt się nie oprze.
Polecane artykuły
Chcesz cieszyć się domową przyprawą do piernika? Przepis na nią jest nie tylko bardzo prosty, ale także efektowny. Zapomnij o gotowych produktach p...
Mini deserki to słodkie przysmaki, które idealnie sprawdzają się podczas każdej imprezy. Nie dość, że ładnie prezentują się na stole, to jeszcze są...
Nadwyżka jedzenia po świętach to spory problem. Szkoda je wyrzucać, dlatego warto poznać sposoby na ponowne wykorzystanie - w tym artykule podpowia...
Miód wrzosowy to jeden z najbardziej cenionych i jednocześnie najrzadszych rodzajów miodu. Wyróżniają go intensywny aromat, bursztynowo-czerwona ba...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456954
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1263
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2129
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 523
