Marokańskie szaszłyki z cytrynowo-oliwkowym winegretem
Robi się je bardzo szybko, a smakują po prostu wyśmienicie. Szaszłyki zatopione są w aromatycznej marynacie i usmażone na patelni. Tę potrawę możesz podać na obiad, kolację lub jako przystawkę na spotkaniu ze znajomymi. Wypróbuj ten prosty przepis.
Polecane artykuły
Idealne mięso na grilla musi być soczyste, aromatyczne i miękkie. Niezależnie od tego, czy planujemy przygotować karkówkę, piersi z kurczaka, czy ż...
W 509. odcinku autorskiego programu „Ewa gotuje”, prowadząca zaprezentowała widzom wspaniałe pomysły na lekkie wiosenne dania. Podzieliła się przep...
Sponsorowane
Ostatnimi czasy preferencje żywieniowe Polaków bardzo się zmieniły. Coraz rzadziej przygotowujemy ciężkostrawne dania i często rezygnujemy z gęstyc...
Sponsorowane
Pamiętam, jak pierwszy raz zdecydowałam się na eksperyment z białym makijażem oczu, dodając do niego kolorową kreskę - efekt był oszałamiający i od...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1027
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Papryka
- Kukurydza
- Przyprawy
- Śledziowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 43
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 110
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
- Impreza
- Walentynki
- Do pracy
- Amerykańska
- Azjatycka
- Polska
- Indyjska
- Ryż
- Warzywa
- Buraki
- Podroby
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 70