Robi się je bardzo szybko, a smakują po prostu wyśmienicie. Szaszłyki zatopione są w aromatycznej marynacie i usmażone na patelni. Tę potrawę możesz podać na obiad, kolację lub jako przystawkę na spotkaniu ze znajomymi. Wypróbuj ten prosty przepis.
Polecane artykuły
Wigilijne uszka to klasyka, bez której wielu nie wyobraża sobie świątecznego stołu. Delikatne, aromatyczne i misternie lepione potrafią jednak spra...
Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...
Jak wydobyć kolor z barszczu? Sposoby naszych babć to prawdziwa skarbnica kulinarnej mądrości. Łyżeczka octu, sok z cytryny czy kwasek cytrynowy do...
Ewa Wachowicz nie boi się ryzykować w kuchni. W 558. odcinku programu "Ewa Gotuje" postanowiła zaskoczyć widzów i przerobić po swojemu znane recept...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3947
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19948
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3064
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4300
