Robi się je bardzo szybko, a smakują po prostu wyśmienicie. Szaszłyki zatopione są w aromatycznej marynacie i usmażone na patelni. Tę potrawę możesz podać na obiad, kolację lub jako przystawkę na spotkaniu ze znajomymi. Wypróbuj ten prosty przepis.

Polecane artykuły

Od lat cieszy się dużą popularnością wśród zwolenników medycyny naturalnej, a to wszystko za sprawą licznych prozdrowotnych właściwości. Lapacho mo...

Płatna współpraca
W długie zimowe wieczory warto sprawić sobie małą przyjemność rozgrzewającymi napojami, słodkimi deserami czy pożywnymi daniami. Przedstawiamy nasz...

Artykuł sponsorowany
Faworki, nazywane również chrustem, to klasyczne polskie wypieki, które cieszą się ogromną popularnością w okresie karnawału. Te delikatne, chrupią...

Pulchne drożdżowe kluski wypełnione sycącym nadzieniem. Takie właśnie są parowańce żakowolskie z soczewicą, czyli regionalne danie obiadowe kuchni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 714
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Halloween
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Nabiał
- Jajka
- Jogurt
- Ciasta
Odsłon: 115

Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Francuska
- Nabiał
- Mleko
- Ciasta
Odsłon: 9349

