Niezwykle sycąca ciecierzyca po bretońsku
Lubisz sycące dania warzywne? Ciecierzyca po bretońsku to potrawa, która zawiera w sobie dużo różnych aromatów. Jej przygotowanie jest proste, a smak po prostu obłędny. Wypróbuj przepis już dziś!

Polecane artykuły

Są sycące, lekkostrawne, mają mnóstwo witamin i minerałów, wiele z nich obniża zbyt wysoki poziom "złego" cholesterolu i cukru we krwi. To właśnie...

W wielkanocnym koszyku chrzan symbolizuje gorycz męki Chrystusa. Jednak ma dla nas także zastosowanie praktyczne. Ze względu na szereg właściwości...

Szukasz kulinarnych inspiracji na Wielkanoc? Oddajemy w twoje ręce e-booka, dzięki któremu przygotujesz wiele pysznych, świątecznych potraw, pełnyc...

Szynka gotowana to wędlina nie tylko pyszna, ale i zdrowa. Jeśli przygotujemy ją w domu samodzielnie, z dobrej jakości mięsa, będzie pozbawiona wsz...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy


Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 25

Szybka i smaczna babka na oleju nie tylko na święta , możesz ją również upiec...
Odsłon: 64

