Pasta z wędzonej makreli i kiszonym ogórkiem
Lubisz makrelę? Jeśli tak, to koniecznie przygotuj ten przepis. To doskonały pomysł na śniadanie lub kolację. Makrela ma wiele cennych wartości odżywczych, między innymi białko oraz kwasy tłuszczowe omega-3. Dodatek ogórka kiszonego podkręci smak pasty oraz dostarczy witamin i minerałów. Takie kanapki to samo zdrowie.

Polecane artykuły

W najbliższą sobotę 30 września Ewa Wachowicz pokaże aż cztery dania. Przeprowadzi widzów przez różne kuchnie świata - od polskiej przez skandynaws...

W kolejnych odcinkach show Mateusza Gesslera „Para do gara. Ona mówi, on gotuje” - w sobotę 30 września i w niedzielę 1 października o godz. 17:00...

Sponsorowane
Czy nie macie wrażenia, że cały czas jesteśmy zmuszani do wyborów? Dzieje się to w każdym aspekcie życia. Bardzo często dotyczy to także naszej die...

Mrożenie jest podobno najzdrowszym sposobem przechowywania żywności, która pod jego wpływem nie traci właściwości odżywczych. W zamrożonej wodzie n...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 31

Przepis dnia

Domowy pasztet wieprzowy w słoikach na długie miesiące, pasteryzacja, tyndalizacja, konserwa w słoiku:-)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Kanapki
- Kremy
- Szynki
- Pasztety
- Dla zdrowia
Odsłon: 1739

Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 283

Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
- Impreza
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Polska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Buliony
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Jajka
Odsłon: 389

Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 500

