Boże Narodzenie na słono

Lubisz makrelę? Jeśli tak, to koniecznie przygotuj ten przepis. To doskonały pomysł na śniadanie lub kolację. Makrela ma wiele cennych wartości odżywczych, między innymi białko oraz kwasy tłuszczowe omega-3. Dodatek ogórka kiszonego podkręci smak pasty oraz dostarczy witamin i minerałów. Takie kanapki to samo zdrowie.

Polecane artykuły

Ewa gotuje Ewa gotuje: Pasztet z ciecierzycy, kwasówka, karp pieczony w curry z gorczycą, wieniec korzenny

Ewa Wachowicz szykuje się na święta Bożego Narodzenia. Na jej wigilijnym stole pojawią się pyszne potrawy, znajdzie się miejsce dla tych z wielolet...

0
Informacje Jak wybrać dobrą kawę w ziarnach?

Wybór dobrej kawy w ziarnach sprowadza się do zrozumienia kilku podstawowych aspektów, które decydują o jej smaku i aromacie. To właśnie kawa ziarn...

0
Informacje Śledzie na wigilię. Zachowaj przepisy, przydadzą się na inne okazje

Śledzie to klasyka wigilijnego stołu, ale ich przygotowanie może być prawdziwą sztuką. Warto znać sprawdzone przepisy, które pozwalają zachować ide...

2
Informacje Święta last minute – te dania zdążysz zrobić na ostatnią chwilę!

Jeszcze niedawno wydawało się, że zostały tygodnie zapasu. Po zajrzeniu w kalendarz okazuje się, że wigilia... tuż-tuż. Wszystkim czasem zdarza się...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Surówka z buraka i gruszki

Niezwykle wyrazista surówka z buraka i gruszki z dodatkiem czerwonej cebuli....

Odsłon: 17

15 min
1
>60 min
78
Ciasta Domek z piernika

Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...

Odsłon: 234

>60 min
9
>60 min
14
Ciasta Miodownik świąteczny - CICHA NOC

Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...

Odsłon: 6979

>60 min
20