Sezon na dynię

Co robisz z liśćmi, gdy odkroisz główkę kalafiora? Albo z łodygą, po oddzieleniu różyczek brokułu? Wykorzystaj je do pysznego dania, które świetnie wpisuje się w ideę zero waste (niemarnowania składników w kuchni). Zaserwuj na obiad smaczną potrawkę warzywną.

Polecane artykuły

Informacje Najlepsza na św. Marcina. Eksperci kulinarni podpowiadają, jak przygotować gęś

Dlaczego mięso z gęsi robi się twarde i suche, podczas gdy inni kucharze potrafią podać je tak, aby było soczyste? Bo przyrządzanie tego ptaka to s...

0
Informacje Obiad na 11 listopada. Trzy przepisy, którymi zaskoczysz domowników

Co przygotować na obiad, gdy chcesz uczcić święto smacznie i z klasą? Polską kuchnię można podać na wiele sposobów – od tradycyjnych po nowoczesne...

1
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Pomidorowa z grzankami, gofroburgery z kurczakiem, makaron z serem, ciasteczka amerykańskie

W tym odcinku kulinarnego show "Ewa gotuje" nie zabraknie przepisów, które pokochają najmłodsi. Pomidorówka, ciasteczka czy gofroburgery - wszystko...

0
Informacje Surówki z kapusty pekińskiej - dobre przepisy. Jedz często, zwłaszcza w chłodne dni

Kapusta pekińska to lekkie, chrupiące warzywo, które doskonale pasuje do wielu dań. W chłodniejsze dni warto sięgać po nią częściej, ponieważ - dzi...

4

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Marry me chicken

Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...

Odsłon: 13539

30 min
15
Dania główne Tonkatsu kotlet

Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...

Odsłon: 4256

15 min
6
Ciasta Ciasto z kiwi bez pieczenia

Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...

Odsłon: 43184

30 min
39
Dania główne wieprzowina w piwie

Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...

Odsłon: 515

>60 min
5
>60 min
5