Co robisz z liśćmi, gdy odkroisz główkę kalafiora? Albo z łodygą, po oddzieleniu różyczek brokułu? Wykorzystaj je do pysznego dania, które świetnie wpisuje się w ideę zero waste (niemarnowania składników w kuchni). Zaserwuj na obiad smaczną potrawkę warzywną.
Polecane artykuły
Święta to czas, kiedy aromatyczne wypieki królują na naszych stołach. Wśród nich nie może zabraknąć ciast z makiem – tradycyjnych, ale zawsze zachw...
Materiał promocyjny
Święta tuż tuż, a ty nie masz już czasu na przygotowanie tradycyjnego, staropolskiego piernika? Dzisiaj pokażemy ten wigilijny szlagier w ekspresow...
W 529. odcinku "Ewa Gotuje" nie będzie w kuchni sama. Do przygotowania pożywnej zupy zaprosi Elę Romanowską, prowadzącą programu "Nasz nowy dom". G...
Materiał promocyjny
Pyszny i zdrowy roślinny burger to doskonała opcja na obiad i okazja, by przedstawić mięsożercom wegetariańską kuchnię od najlepszej strony. Wszyst...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam. Pychota. Samo dobro.
- Azjatycka
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Kapusta
- Jajka
- Mięso
- Indyk
- Przyprawy
- Czosnek
- Imbir
- Makarony
- Makaronowe
- Szynki
- Dla zdrowia
Odsłon: 1700