Potrawka warzywna
Co robisz z liśćmi, gdy odkroisz główkę kalafiora? Albo z łodygą, po oddzieleniu różyczek brokułu? Wykorzystaj je do pysznego dania, które świetnie wpisuje się w ideę zero waste (niemarnowania składników w kuchni). Zaserwuj na obiad smaczną potrawkę warzywną.
Polecane artykuły
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Sponsorowane
W tym sezonie grillowym warto poeksperymentować ze smakami. Karkówka i kiełbaski? Jak najbardziej, ale może w kanapce i w towarzystwie warzyw? Podp...
Z wyglądu jest jak ziemniak, w konsystencji przypomina marchewkę, a smakiem zbliżony jest do słonecznika. Jak jeść topinambur, nazywany zdrowszym z...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 332
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Owoce
- Figi
- Nabiał
- Ser
- Sery pleśniowe
- Orzechy
- Włoskie
- Przyprawy
- Rozmaryn
- Rolady
- Ciasta
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
- Impreza
- Walentynki
- Do pracy
- Amerykańska
- Polska
- Śródziemnomorska
- Kasze i ryż
- Gryczana
- Pęczak
- Warzywa
- Papryka
- Buraki
- Przyprawy
- Kotlety
- Dla zdrowia
Odsłon: 117