Może zostały ci jeszcze śledzie po świętach? Wykorzystaj je, aby przygotować pyszną i zdrową przekąskę, którą możesz zjeść w czasie przerwy w pracy czy na kolację, ale też zaserwować bliskim na spotkaniu. Połączenie śledzi z burakami i podprażonymi migdałami zapewni wyjątkowy smak i dużo prozdrowotnych właściwości. Przekonaj się, jak przygotować to smaczne danie.
Polecane artykuły
Szybkie sałatki dla niespodziewanych gości to ratunek każdej gospodyni, która nie lubi być zaskakiwana. Gdy dzwoni dzwonek do drzwi, a w lodówce pa...
Nic tak nie rozgrzewa jak pyszna domowa zupa. Doskonale wie o tym Ewa Wachowicz, dlatego w najnowszym 557. odcinku programu "Ewa gotuje" przygotuje...
Mieszkańcy Kostaryki słyną z długowieczności i dobrego zdrowia. W regionie Nicoya, należącym do tzw. niebieskich stref, wiele osób dożywa okolic se...
Nie wyrzucaj wczorajszych ziemniaków. Zrób z nich placuszki - dokładnie tak, jak nasze babcie. Kiedy w lodówce zostały ugotowane bulwy z obiadu, ni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424828
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Kukurydza
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mleko
- Mięso
- Grzyby
- Pieczarki
- Pizze
- Dla zdrowia
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Warzywa
- Nabiał
- Jogurt
- Grzyby
- Kurki
- Przyprawy
- Czosnek
Odsłon: 4755