Śledzie z burakiem i prażonymi migdałami
Może zostały ci jeszcze śledzie po świętach? Wykorzystaj je, aby przygotować pyszną i zdrową przekąskę, którą możesz zjeść w czasie przerwy w pracy czy na kolację, ale też zaserwować bliskim na spotkaniu. Połączenie śledzi z burakami i podprażonymi migdałami zapewni wyjątkowy smak i dużo prozdrowotnych właściwości. Przekonaj się, jak przygotować to smaczne danie.
Polecane artykuły
Majówka to czas, kiedy w szczególności szukamy przepisów na dania z grilla. Z pomocą przychodzi Ewa Wachowicz, która w asyście Mateusza Gesslera pr...
Pokrzywa kojarzy się przede wszystkim z niepotrzebnym chwastem. Tymczasem miłośnicy naturalnej kuchni dobrze wiedzą, że to przydatny składnik. Młod...
Co to jest komosanka? Pyszny i szybki pomysł na śniadanie, czyli owsianka z komosy ryżowej. Przygotowuje się ją prosto i w zaledwie 15 minut - wyst...
Sałatki w słoiku to idealne rozwiązanie dla osób szukających zdrowych i smacznych dań, które można zabrać ze sobą do pracy, szkoły, czy na piknik w...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Kluski
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 115
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 575