Przygotowujesz pyszne ciasto dla najbliższych. Wszystko zrobiłeś według sprawdzonego przepisu i postępujesz bardzo ostrożnie. Wyciągasz wypiek z piekarnika, a tu... zakalec! Podpowiadamy, jak poradzić sobie z największym koszmarem cukierników. W wideo znajdziesz też informację o tym, jak uporać się z czerstwym pieczywem. Sprawdź!
Polecane artykuły
Materiał promocyjny
W ostatnią noc roku liczy się lekkość, zabawa i swoboda – dlatego zamiast klasycznej kolacji stawiamy na przekąski, które można chwycić w dłoń międ...
Artykuł sponsorowany
Dobra herbata zaczyna się od właściwego sprzętu i znajomości kilku prostych zasad. Sprawdź, jak parzyć herbatę, by wydobyć z niej pełnię smaku, nie...
Kompot z suszu to jedna z najbardziej charakterystycznych potraw wigilijnych. Obok barszczu, pierogów i karpia tworzy smakowy fundament świąt. Jego...
Pierogi to symbol domowego ciepła i rodzinnych spotkań. Ale chyba każdemu zdarzyły się pierogowe problemy zamiast perfekcyjnego dania. Na szczęście...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2325
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18078
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Bułki
- Dla zdrowia
Odsłon: 2053