Przygotowujesz pyszne ciasto dla najbliższych. Wszystko zrobiłeś według sprawdzonego przepisu i postępujesz bardzo ostrożnie. Wyciągasz wypiek z piekarnika, a tu... zakalec! Podpowiadamy, jak poradzić sobie z największym koszmarem cukierników. W wideo znajdziesz też informację o tym, jak uporać się z czerstwym pieczywem. Sprawdź!

Polecane artykuły

To propozycja idealna na cieplejsze dni - wiosenny tort sałatkowy jest niezwykle efektowny, a do tego smakuje wybornie. Sprawdź nasze pomysły na wa...

W 539. odcinku programu "Ewa gotuje" Ewa Wachowicz podzieliła się przepisami na wielkanocne dania w nieco innej odsłonie - jarzynową sałatkę z hisz...

Święta wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami, a wraz z nimi konieczność przygotowania wystawnego menu. Jeśli nie masz czasu na skomplikowane po...

Zupy na Wielkanoc to nie tylko klasyczny żur czy barszcz biały, choć te dwa specjały goszczą najczęściej na świątecznych stołach. W różnych regiona...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

