Sprawdzony sposób na sos beszamelowy

Marzysz o pysznym beszamelu, bez grudek i mącznego smaku? Podsuwamy świetny i sprawdzony sposób na przygotowanie jednego z najbardziej popularnych sosów. Wykorzystaj go do ulubionej zapiekanki lub mieszanki warzywnej.

 

Polecane artykuły

Ewa gotuje 452. odcinek programu Ewa Gotuje

W sobotę 14 maja Ewa Wachowicz zaproponowała widzom przepis na pyszne zapiekanki na bagietce. Następnie zdradziła recepturę na wiosenną zupę kalafi...

0
Ewa gotuje Ewa Wachowicz przypomina przepisy z dawnych lat

W natłoku nowości łatwo zapomnieć o starych i sprawdzonych recepturach, które kiedyś stanowiły podstawę naszego menu. Ewa Wachowicz, w najnowszym o...

2
Informacje Upiecz tort dla Mamy!

Dzień Matki zbliża się wielkimi krokami i to już 26 maja! Warto pomyśleć o wyjątkowym prezencie, który wyczaruje uśmiech na twarzy rodzicielki. Spr...

0
Informacje Rabarbar - owoc czy warzywo? Odpowiedź nie jest oczywista

Wiosna się rozpoczęła, a wraz z nią - długo wyczekiwany sezon na nowalijki, które warto włączyć do swojego codziennego jadłospisu. Jedną z nich jes...

3

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Zupa pieczarkowo ogórkowa ze schabem

Pyszne warzywa ogrodowe korzeniowe, łagodne w smaku pieczarki, odrobina kwask...

Odsłon: 28

30 min
1
60 min
9
Konkurs
Przepis bierze udzial w konkursie
Przekąski Nadziewane ziemniaczki z grilla

Dzisiaj polecam ziemniaczki nadziewane pysznościami, a następnie grillowane n...

Odsłon: 60

60 min
2
>60 min
19
Dania główne Wątróbka po wiejsku

Wątróbka po wiejsku to propozycja dania nieco na słodko, nieco na kwaśno. Pod...

Odsłon: 868

30 min
6