Sprawdzony sposób na sos beszamelowy
Marzysz o pysznym beszamelu, bez grudek i mącznego smaku? Podsuwamy świetny i sprawdzony sposób na przygotowanie jednego z najbardziej popularnych sosów. Wykorzystaj go do ulubionej zapiekanki lub mieszanki warzywnej.

Polecane artykuły

W sobotę 14 maja Ewa Wachowicz zaproponowała widzom przepis na pyszne zapiekanki na bagietce. Następnie zdradziła recepturę na wiosenną zupę kalafi...

W natłoku nowości łatwo zapomnieć o starych i sprawdzonych recepturach, które kiedyś stanowiły podstawę naszego menu. Ewa Wachowicz, w najnowszym o...

Dzień Matki zbliża się wielkimi krokami i to już 26 maja! Warto pomyśleć o wyjątkowym prezencie, który wyczaruje uśmiech na twarzy rodzicielki. Spr...

Wiosna się rozpoczęła, a wraz z nią - długo wyczekiwany sezon na nowalijki, które warto włączyć do swojego codziennego jadłospisu. Jedną z nich jes...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy


Pyszne i mięciutkie bułeczki z jabłkami prażonymi własnej roboty posypane chr...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Owoce
- Nabiał
- Przyprawy
- Ciasta
- Bułki
- Jajka
Odsłon: 4030

Pyszny i soczysty schab w sosie pietruszkowym idealny na obiad lub imprezę ro...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
Odsłon: 181

Wątróbka po wiejsku to propozycja dania nieco na słodko, nieco na kwaśno. Pod...
Odsłon: 868

