Domowe, aromatyczne falafele to świetna alternatywa dla mięsa. Połącz cieciorkę, czosnek, kolendrę, kurkumę, kmin rzymski, imbir, oraz gałkę muszkatołową. Możesz dodać je do pysznej sałatki, do której wrzucisz swoje ulubione warzywa, idealnie sprawdzą się na szybki obiad lub lekką kolację.
Polecane artykuły
Zapiekanka z kurczakiem to jedno z tych dań, które łączą prostotę przygotowania z pełnią smaku i wartości odżywczych. Kurczak dostarcza białka, a w...
Artykuł sponsorowany
W świecie kulinarnych inspiracji i dbania o zdrowie coraz częściej pojawia się temat nutrikosmetyków. Jednym z nich, zdobywającym rosnącą popularno...
Jarmuż to jedno z najzdrowszych warzyw, które każdy powinien włączyć do swojej diety, zwłaszcza jesienią i zimą. Bogaty w witaminy, minerały i prze...
Niektóre przekąski mogą zaskoczyć swoją wartością odżywczą i wpływem na ciało. Te, które zawierają dużo błonnika, dają długotrwałe uczucie sytości...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 1559
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231967
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5058
