Domowe, aromatyczne falafele to świetna alternatywa dla mięsa. Połącz cieciorkę, czosnek, kolendrę, kurkumę, kmin rzymski, imbir, oraz gałkę muszkatołową. Możesz dodać je do pysznej sałatki, do której wrzucisz swoje ulubione warzywa, idealnie sprawdzą się na szybki obiad lub lekką kolację.
Polecane artykuły
Znudziły ci się kanapki z masłem, żółtym serem i szynką? Koniecznie zrób pastę warzywną. Przepisów na tego typu przysmaki jest cała masa - poniżej...
W 527. odcinku programu "Ewa Gotuje" autorka programu zaprezentowała proste i efektowne przepisy, które przygotujecie z łatwo dostępnych i niedrogi...
Karkówka to jedno z najczęściej przygotowywanych mięs w polskich domach, uwielbiane za swoją soczystość i wszechstronność. Wiele osób ma swoje ulub...
Sałatki na śniadanie to idealny sposób na rozpoczęcie dnia, który zapewni mnóstwo energii i witamin. Oparte na świeżych warzywach, owocach, pełnowa...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1415
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 333
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Komunia
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Buraki
- Owoce
- Jabłka
- Przyprawy
- Surówki
- Dla zdrowia
Odsłon: 1602