To wyjątkowe danie przypadnie do gustu nawet najbardziej wybrednym smakoszom. Wellington, czyli stek w cieście francuskim z dodatkiem pieczarek, to delikatne mięso w chrupiącym cieście, które będzie idealną propozycją na rodzinny obiad.

Polecane artykuły

Cukinia to smaczne, odżywcze i niezwykle uniwersalne warzywo. Można ją piec, smażyć, faszerować, a nawet dodawać do ciast. Świetnie sprawdza się on...

Zielony groszek może wydawać się zwykłym dodatkiem do obiadu, jednak nic bardziej mylnego. Te niepozorne kulki to prawdziwe superfood. Obfitują one...

Świeże, soczyste, lekko kwaśne i niezwykle aromatyczne – wiśnie to jedne z najwdzięczniejszych owoców do przetworów. Zamknięte w słoikach zachowują...

Truskawkowe koktajle to nie tylko pyszna letnia przyjemność, ale też skuteczny sposób na wsparcie procesu odchudzania. Wystarczy kilka dodatków, by...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31497

Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9684
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2169
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4169

Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 890

