Pierogi w tym wydaniu śmiało możesz podać w święta wielkanocne. Ich sekretem jest bowiem pyszna i soczysta biała kiełbasa, która często ląduje też w żurku czy barszczu białym. Dodaj jeszcze kilka składników do farszu i danie gotowe!

Polecane artykuły

Zastanawiasz się, co jeść na kolację, żeby dobrze spać? Sekret tkwi w lekkostrawnych i zbilansowanych daniach, które nie obciążą twojego układu pok...

Warzywa to nie tylko dodatek do obiadu, ale kluczowy element pełnowartościowego posiłku. Choć klasyczne buraczki czy marchewka z groszkiem mają swo...

Artykuł sponsorowany
Indukcja zrewolucjonizowała codzienne gotowanie – jest szybsza, bezpieczniejsza i znacznie bardziej energooszczędna niż tradycyjne rozwiązania. Jeś...

Co powinno zawierać śniadanie niskokaloryczne, aby wspomóc twoją walkę o lepszą sylwetkę? Jeśli nie masz na nie pomysłu, zapoznaj się z naszymi! Ni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 48

Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Nabiał
- Mięso
- Wieprzowina
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 2361
Jarskie kotleciki pełne smaku.
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kotlety
- Bułki
- Dla zdrowia
Odsłon: 198

