Pierogi w tym wydaniu śmiało możesz podać w święta wielkanocne. Ich sekretem jest bowiem pyszna i soczysta biała kiełbasa, która często ląduje też w żurku czy barszczu białym. Dodaj jeszcze kilka składników do farszu i danie gotowe!
Polecane artykuły
Kuchnia tatarska charakteryzuje się przede wszystkim aromatycznymi przyprawami, których mnóstwo spotkamy w Środkowej Azji. Wyróżnia się doskonale p...
Przystawki to niedoceniana pozycja kulinarna - wiele osób nie uważa je za pełnowartościowe dania i rzadko przygotowuje je w zaciszu własnego domu....
Schab zawsze sprawdzi się na obiad. Jeśli jednak nie przepadasz za tradycyjnymi kotletami schabowymi, postaw na powiew świeżości w swojej kuchni. W...
Kiedy za oknami robi się chłodno, warto przygotować coś pysznego na rozgrzewkę. W najnowszym, 525. odcinku programu "Ewa gotuje" prowadząca przyrzą...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
- Polska
- Bez cukru
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Ser
- Mleko
- Przyprawy
- Tymianek
- Pierogi
- Dla zdrowia
Odsłon: 649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 1053
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 768
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 117