Wielkanocne pierogi z białą kiełbasą i ziemniakami. Palce lizać!
Pierogi w tym wydaniu śmiało możesz podać w święta wielkanocne. Ich sekretem jest bowiem pyszna i soczysta biała kiełbasa, która często ląduje też w żurku czy barszczu białym. Dodaj jeszcze kilka składników do farszu i danie gotowe!
Polecane artykuły
Roszponka warzywna jest bardzo często mylona ze swoją dalszą kuzynką - sałatą. Jednak okazuje się, że ma z nią niewiele wspólnego. Charakteryzuje j...
W kuchni Ewy Wachowicz królują przede wszystkim składniki dobrej jakości. W 520. odcinku prowadząca przygotuje z nich pyszne i zdrowe dania. Aromat...
Pyszny i aromatyczny sos to podstawa każdego makaronu. To on decyduje o ,,być albo nie być” tego dania – odpowiednio skomponowane i przyprawione sk...
Artykuł sponsorowany
Polski sklep Dino to jedne z niewielu marketów należących do rodzimych firm. Jak Dino radzi sobie na rynku, jaką ma ofertę i czy jest ona opłacalna...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam.
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Jabłka
- Jajka
- Ser
- Mleko
- Orzechy
- Migdały
- Przyprawy
- Cynamon
- Dla zdrowia
Odsłon: 73
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 2418