To danie zachwyci wszystkich mięsożerców. Soczysta i wyrazista wołowina po burgundzku z dodatkiem warzyw, czerwonego wina i aromatycznych ziół doskonale sprawdzi się na rodzinny obiad.
Polecane artykuły
Planujesz zrzucić kilka nadprogramowych kilogramów i szukasz ciekawych pomysłów na pierwszy posiłek dnia? Jeśli jajecznica i kanapki już ci się znu...
Siostra Anastazja to zdecydowanie najbardziej znana gotująca duchowna. Jej przepisy cieszą się niezwykłą popularnością, na co dzień korzysta z nich...
Święta to czas, kiedy aromatyczne wypieki królują na naszych stołach. Wśród nich nie może zabraknąć ciast z makiem – tradycyjnych, ale zawsze zachw...
Materiał promocyjny
Święta tuż tuż, a ty nie masz już czasu na przygotowanie tradycyjnego, staropolskiego piernika? Dzisiaj pokażemy ten wigilijny szlagier w ekspresow...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 108
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
- Boże Narodzenie
- Polska
- Warzywa
- Buraki
- Owoce
- Jabłka
- Wiśnie
- Grzyby
- Prawdziwki
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Pierogi
Odsłon: 79
Ten przepis na karpia to klasyka polskiej kuchni. Marynowanie w cebuli i soku...
Odsłon: 1313
Sernik piernikowy to pyszna propozycja na świąteczny stół. Sernik jest pyszny...
Odsłon: 37
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 64
Szybkie i miękkie pierniczki w tym przepisie przygotujesz ekspresowo, nawet k...
Odsłon: 19016